«

»

jun 16

Maatwerk

 

free_46216

*Een maat is een vriend, buddy, compaan. Iemand waarmee je je verbonden voelt

Deze afbeelding geeft de verbinding weer tussen de moleculen in water. H2O. Twee grote delen zijn verbonden met heel veel kleinere delen. Met het blote oog niet eens te zien maar zonder elkaar geen geheel. Mensen zijn ook met elkaar verbonden, bewust en onbewust. Zichtbaar en onzichtbaar. We beïnvloeden elkaar altijd. Zonder verbinding geen geheel.

Er kan een kleine of grotere stagnatie optreden in het samenwerken in een solistische functie of in een team. Het is absoluut de moeite waard om met een coach te kijken welke verbindingen er zijn of tijdelijk stagneren en waar de kracht ligt om deze te herstellen en versterken.

Een ieder neemt verantwoordelijkheid voor zijn of haar eigen gedrag en zijn of haar resultaat.

Het resultaat van mijn coaching:

  • Er ontstaat gedragsverandering
  • Er is energie
  • Er ontstaat focus
  • Het werkplezier neemt toe
  • Verhoogde productiviteit
  • Minder ziekteverzuim
  • Het is kortdurend en je kan zelf voortgang evalueren en bijstellen volgens een opgesteld plan

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>